Registreren maar!

Vul onderstaande registratieformulier in en ontsluit Dimple voor alle leden van uw golfclub / golfvereniging! U krijgt na registratie een bevestigingsmail toegestuurd. Na verificatie van uw gegevens wordt uw golfclub /golfvereniging direct geactiveerd voor alle leden. Waar wacht u nog op? Registreren maar!

Gegevens golfclub / golfvereniging:

  

Proware sleutel:

Deze sleutel is nodig om de golfclub aan de app te koppelen. Deze kunt u opvragen bij Proware Golf via 0172 65 14 14 of via support@prowaregolf.nl. Zonder deze sleutel zal de app niet werken! Voor de sleutel kunnen kosten in rekening worden gebracht door MMS Proware. Valideer de correctheid van de sleutel direct om de registratie vlot te voltooien!

Contactpersoon golfclub / golfvereniging:

Geef hier de gegevens op van een persoon binnen uw golfclub die als contactpersoon zal fungeren. We vinden het fijn om een persoonlijk aanspreekpunt binnen uw club te hebben. Idealiter is dit de penningmeester. Zo komen de jaarlijkse facturen voor het gebruik van de app direct bij de juiste persoon.
  

Accountgegevens beheerapplicatie:

Uw logincombinatie wordt gevormd door het e-mailadres van de golfclub / golfvereniging en het wachtwoord dat u hieronder opgeeft. U krijgt met het account toegang tot onze beheertool voor de app.

« Terug naar de loginpagina